46 NK Kuiltje Knikkeren in Noordeloos

19 juli 2023

Geertje de Jong wordt Knikkerkoningin bij het 46e NK Kuiltje Knikkeren in Noordeloos

Noordeloos maakt zich op voor een geweldig knikkerfestijn op het Noorderplein

Het knikkerfeest staat weer voor de deur! Op vrijdag 4 augustus wordt het Noorderplein in Noordeloos omgetoverd tot het decor van het 46e NK Kuiltje Knikkeren. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Geertje de Jong dit jaar de titel van Knikkerkoningin zal dragen, samen met knikkerprinses Sarah Buijk.

Geertje de Jong: De trotse Knikkerkoningin

Geertje de Jong, onlangs afgestudeerd aan het gymnasium, is een bekend gezicht in Noordeloos. Ze zal vol trots de rol van Knikkerkoningin op zich nemen. Geertje zal binnenkort sociologie gaan studeren in Utrecht en is ook actief bij de lokale muziekvereniging Volharding. In haar vrije tijd geniet ze van creatieve schildersessies en waardevolle momenten met vrienden.

 Sarah Buijk: De energieke Knikkerprinses

Sarah Buijk, onze knikkerprinses, is slechts 12 jaar oud maar barst van het enthousiasme. Ze zal na de schoolvakantie haar avontuur voortzetten op het Lycuem Oude Hoven. Sarah heeft een voorliefde voor mode en laat haar talenten schitteren op het voetbalveld van SV Noordeloos.

 Kinderknikkeren: Gratis deelname voor jonge knikkerfans

Het knikkerfestijn begint om 14.00 uur met het kinderknikkeren, speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 13 jaar. Deelname is gratis, dus nodig al je vrienden uit en kom gezellig meedoen!

 Nederlandse Kampioenschappen Kuiltje Knikkeren: Vanaf 14 jaar

Voor de volwassenen vanaf 14 jaar start om 19.00 uur het spannende hoogtepunt van de dag: de Nederlandse Kampioenschappen Kuiltje Knikkeren. Ter plaatse kun je je inschrijven voor een kleine bijdrage van €3, die contant betaald kan worden.

“We kijken er ontzettend naar uit om de knikkerliefhebbers uit Noordeloos en omstreken te verwelkomen op het Noorderplein,” aldus organisatiecomité De Ovale Stuiter. “Het wordt een dag vol knikkerplezier en we zijn benieuwd wie dit jaar de felbegeerde knikkerring van Chris Sommer zal winnen!”

Kom langs en beleef een dag vol knikkerplezier in Noordeloos

Kom langs en geniet van een dag vol gezelligheid, spannende wedstrijden en wie weet ga jij er wel vandoor met de titel. Wees erbij op het 46e NK Kuiltje Knikkeren in Noordeloos!

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail