Aankomende evenementen in het Noorderhuis

18 februari 2022

Door de versoepelingen is er weer meer mogelijk, in maart en april staan er twee voorstellingen gepland in het Noorderhuis.

Kaarten kan je bestellen via het Noorderhuis

12 maart Roel C. Verburg – Rock & Roll cabaret

Echte rocksterren spelen in uitverkochte voetbalstadions, vliegen met hun eigen privéjet, verblijven in luxe hotelkamers en drinken daar in het bubbelbad dan dure champagne met hun groupies. Roel C. Verburg daarentegen speelt doorgaans in kleine zaaltjes, heeft al jarenlang dezelfde vriendin en drinkt na een optreden vaak een goedkoop blikje bier in de trein naar huis.
In zijn derde theatershow Rock ’n Roll brengt hij, behalve nog meer nieuwe grappige liedjes, ook verhalen uit de rockgeschiedenis en vergelijkt die met zijn eigen leven ‘on the road’. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock ’n Roll…

“Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.” Elsevier

“Haha, geweldig!”  Jochem Myjer

9 april Dag mama, 2 theatervoorstellingen in het Noorderhuis. Er is 1 voorstelling in de middag en 1 voorstelling in de avond.

Een show die zo aangrijpend is dat ze nog lang zal doorwerken: binnen jouw familie, jouw zorgteam en in het contact met de mens met dementie.

Gepromoveerd ouderenpsychologen en theatermakers tonen op nietsontziende wijze álles wat normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvindt: de ruzies tussen familieleden, de conflicten binnen zorgteams, en heftige interacties met de mens met dementie.

Want als je dit gezien hebt, weet je wat er wérkelijk speelt in de wereld van dementie. Je ontdekt hoezeer de dementie onszelf eigenlijk raakt; onze eigen kwetsbaarheden en kinderwonden waarvan we het bestaan niet eens kenden. En dat een goede omgang hiermee, de sleutel is tot het grootste geluk voor de mens met dementie.

Krijg de meest diepgaande inzichten en handvatten die de dementiezorg ooit heeft voortgebracht. En wij beloven je dat niks meer hetzelfde zal zijn.

Durf jij het aan?

Kaarten kan je bestellen via het Noorderhuis

Voor meer informatie zie de flyers of ga naar de website van het Noorderhuis

gallery

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail