Activiteiten Dorpskamer Noorderhuis

27 mei 2021

Beste dorpsgenoten,

We hebben heel mooi nieuws voor u en voor jou….. de Dorpskamer in het Noorderhuis gaat weer van start.  In verband met de huidige regels gaan we in juni alleen nog buitenactiviteiten organiseren, we maken een gezellig terras bij het Noorderhuis. ( indien nodig zelfs overdekt!)

Op de woensdagen 9, 23 en 30 juni a.s. kan iedereen terecht voor de koffie of thee vanaf 10 uur.

In samenwerking met GIGA worden er activiteiten georganiseerd, deelname is altijd vrijblijvend.  Denk wel aan het mondkapje, dat moet binnen bij toiletgebruik nog wel gedragen worden.

 

Op 9 juni a.s. organiseert GIGA Molenlanden samen met de Dorpskamer een beweegactiviteit op het terras. Er zal onder het genot van een bakje koffie aandacht worden besteed aan het belang van bewegen. Hoeveel zou u eigenlijk moeten bewegen? Hoe kunt u op een makkelijke manier toch meer bewegen? Iedereen kan meedoen. Met elkaar maken we er een gezellige ochtend van.  De ochtend duurt van 10 tot 12 uur en we houden ons aan de coronamaatregelen.

 

Op 23 juni a.s. organiseert GIGA Molenlanden samen met de Dorpskamer en een fietsdocent een bijeenkomst “Veilig en fit blijven trappen” op het parkeerterrein van het Noorderhuis.  Tijdens deze ochtend maakt u kennis met verschillende fietsen en gaat u aan de slag met zowel theorie als praktijk, zoals een fietsparcours, remproef en tips bij het veilig op en afstappen.

Neem uw fiets mee!  Maar ook zonder fiets bent u welkom voor de koffie op het terras. De ochtend duurt van 10 tot 12 uur en we houden ons aan de coronamaatregelen.

 

Deelname aan de activiteiten is gratis, alleen voor de koffie en thee wordt een bijdrage gevraagd. Wilt u nog informatie over de activiteiten van GIGA, bel met 06-19 99 26 28 of mail info@gigamolenlanden.nl

 

Op 30 juni a.s. wordt er vanuit de Dorpskamer een mooie wandeling georganiseerd, er is keuze tussen 5 of 10 kilometer. De tocht is zonder begeleiding, u krijgt van ons de routebeschrijving en ook onderweg staat de route aangegeven. Er kan gestart worden tussen 10 uur en 10.30 uur. Bij het Noorderhuis is een gezellig terras waar u terecht kunt voor een kopje koffie of thee. Ook als u niet wandelt, bent u uiteraard welkom! We houden ons aan de coronamaatregelen.

De deelname aan de wandeling is gratis en opgeven is niet nodig,  alleen voor de koffie en thee wordt een bijdrage gevraagd. Voor info over de wandeling tel. 06-22 42 20 50 (Nelie Slob).

 

Voor overige informatie: Nelie 06-22 42 20 50 of José 06-22 54 61 90 of Klazien 06-18 15 06 41.

 

Graag ontmoeten wij u binnenkort op het Dorpskamer terras.

 

Hartelijke groet van de Werkgroep,

Nelie Slob, José Korevaar, Wil Kortleve, Wilma van Veen, Wilma Bikker, Jannie Brouwer en

Klazien de Groot

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail