Activiteiten Passage voor April, Mei en Juni

8 april 2016

Beste leden,
Deze keer een uitnodiging met heel veel data om te onthouden!
Allereerst wordt u uitgenodigd op D.V. Woensdag 13 april a.s. om 18.30 uur in het Dorpshuis in Noordeloos.
We gebruiken dan een gratis luxe broodmaaltijd met elkaar. Daarna doen we nog een leuk spel waar iedereen aan mee kan doen! Opgeven voor de maaltijd kan t/m 7 april bij Riet Wallaard.
Tel. 582238 of via jpwallaard@hotmail.nl
Voorjaarsexcursie: Op woensdagmorgen 20 april a.s. We gaan naar Bakkerij Van der Grijn in Groot-Ammers. Vertrek om 9.30 uur bij het Dorpshuis in Noordeloos.
Opgeven kan nog tot 13 april bij Riet Wallaard. Tel: 58 2238 of mail jpwallaard@hotmail.nl
Gezamenlijke Dagreis met de ouderen van het dorp: Op dinsdag 7 juni a.s.
We worden om 8.30 uur verwacht bij de Wegwijzer en vertrekken om 9.00 uur. richting Middelburg. Daar gaan we met een treintje de stad bezichtigen. En ‘s middags gaan we het beroemde stadhuis bekijken. Daarna kunt u nog wat winkelen. Op de terugweg gaan we genieten van een lekker diner. Om ongeveer 20.30 uur hopen we weer terug te. Opgeven dat kan alvast bij Corrie de Jong Tel: 582667 of mail dejongkees@kliksafe.nl
Dagfietstocht: Op woensdag 25 mei of bij slecht weer op 1 juni a.s.
We fietsen eerst via Leerbroek naar Fam. Zijderveld op het Hoogeind. Hier kunnen we gezellig koffie drinken. Daarna gaan we via Hei en Boeicop richting Vianen.
Hier eten we een broodje en als we nog tijd over hebben dan kunnen we daar nog wat bezichtigen. Op de terugweg fietsen we over de Ledijk via Lexmond weer terug naar huis.
Vertrek om 9.00 uur bij het Dorpshuis in Noordeloos.
Opgeven kan nog op 13 april of bij Riet de Jong. Tel. 351224 of via mail dcdejong@solcon.nl
Avondfietstocht: Op 21 juni of bij slecht weer op 28 juni. We fietsen via een omweg naar Gorinchem. Daar drinken we koffie Buiten de Waterpoort. Daarna vertrekken we weer naar Noordeloos.
Jaarmarkt:Op 6 augustus is er weer een jaarmarkt in ons dorp. Wij hopen daar ook weer te staan met een kraam vol nieuwe en zelfgemaakte artikelen. En natuurlijk ook onze grabbelton.
Wilt u ook meewerken aan onze kraam dan kunt u zich hiervoor opgeven op 13 april of bij
Corrie Bikker Tel: 58 1833 of mail jck.bikker@gmail.com De artikelen worden vlak voor die tijd door een van de bestuursleden bij u opgehaald.
Contributie: Als u nog vergeten bent om de contributie te betalen, dan kunt u alsnog €44,- storten op rek. nr: NL13 RABO 0346.3252.26 t.n.v. Passage Noordeloos.
Stemmen:Nog een belangrijk bericht. U hebt waarschijnlijk ook wel een stempas van de Rabobank ontvangen. U kunt hiermee u stem uitbrengen op een vereniging. Wilt u aan onze Passage denken, want dat brengt geld op voor onze kas.
Adoptiekind: Wilt u op de laatste avond nog aan ons adoptiekind denken, zodat wij dan ruimschoots aan ons verschuldigd bedrag komen?
Koffiedames: Voor het nieuwe seizoen worden weer dames gevraagd die de koffie/thee in willen schenken. Op 13 april ligt er een lijst klaar, waar u zich kunt opgeven.
Tot slot wil ik u hartelijk groeten namens het Passagebestuur , ook als we elkaar een tijdje niet zullen zien op onze avonden.
Lies v d Ham.
Hier als pdf

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail