Bijeenkomst uitleg maatwerkadvies verduurzaming

22 juni 2017


Begin van het jaar heeft het Dorpsberaad Noordeloos een bijeenkomst georganiseerd waarin de mogelijkheid van woningverduurzaming werd gepresenteerd en de aanpak van E-TRIAS werd geintroduceerd. Het heeft even op zich laten wachten, maar de eerste stappen worden nu gezet. De gemeente Giessenlanden heeft een subsidie voor deze aanpak toegekend waardoor het aantrekkelijk wordt om een woningopname te laten doen en een maatwerkadvies aan te vragen. Inmiddels zijn de eerste woningen in Noordeloos gescand en zijn de maatwerkadviezen bijna gereed. Met deze adviezen kunnen bewoners de energierekening van hun woning naar 0 euro omlaag brengen.
Donderdag 22 juni aanstaande is er in het Dorpshuis van Noordeloos een bijeenkomst voor de eerste bewoners van Noordeloos die een woningscan hebben laten uitvoeren.
Tijdens de komende bijeenkomst worden de maatwerkadviezen die aan de bewoners verstrekt zijn om hun woning te verduurzamen door Henk Wegkamp van bouwfysisch bureau Dantuma-Wegkamp toegelicht. Zij kunnen tijdens deze bijeenkomst vragen stellen over de adviezen die ze hebben ontvangen. Tevens krijgen de deelnemers informatie over aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.
Wilt u ook weten hoe u uw woning kunt verduurzamen?
Heeft u ook interesse om uw woning energiezuinig te laten maken en uw woonlasten te verlagen? Schrijf u dan in voor een maatwerkadvies. Dat kan door op de button hieronder te klikken. U kunt nog steeds profiteren van de aantrekkelijke subsidieregeling van de gemeente Giessenlanden!
De inschrijving is vrijblijvend. Na aanmelding ontvangt u van ons informatie over de tarieven en de aanpak. Na akkoord nemen wij binnen een week contact met u op om een afspraak voor de woningopname te maken.
Inschrijven kan op onderstaande link.
https://merkvast.email-provider.nl/web/p7zcxxt28c/bm9b7qxuut/binw6x4ywa/reowuf9w4a

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail