De 47 ste jaarmarkt van Noordeloos, een prachtig plaatje!

31 juli 2023

Het bestuur van ‘Ons Noordeloos’ organiseert op zaterdag 5 augustus voor de 47 ste keer de traditionele jaarmarkt in het mooie Noordeloos.

Noordeloos, een lintdorp met een prachtige veenrivier die het dorp geografisch in tweeën deelt. Alleen op de eerste zaterdag van augustus niet. Dan worden noord en zuid letterlijk en figuurlijk met elkaar verbonden. Door 2 tijdelijke bruggen ontstaat een schitterend rondje door het hart van Noordeloos. Dit prachtige rondje wordt aangevuld met ruim 200 kramen, diverse standhouders, een Foodplein met wereldse gerechten en vermaak voor jong en oud. De jaarmarkt van Noordeloos.

De 47ste jaarmarkt zal Jan Willem van Mourik aftrappen als marktmeester. Al jarenlang is Jan Willem betrokken bij ‘Ons Noordeloos’ en mede-kartrekker van de jaarmarkt. Voor menig standhouder en bezoeker een bekend gezicht.

Voor de jongeren is er een ruim aanbod aan extra activiteiten op de markt. Er zijn trampolines, schmink, eendjes vissen, een bubbel over het water en nog meer. Voor de wat grotere onder ons is de markt eveneens veelzijdig in aanbod. Bloemen, bijzonder bier, boeken, games, telefoonartikelen, kleding, snoeischaren, enzovoort. U kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

De markt duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur waarna aansluitend de trekking van de grote verloting plaatsvindt. De hoofdprijs bestaat uit een waardecheque van € 400,-, met vervolg prijzen van € 250,- en € 100,-. Daarnaast wordt de lijst aangevuld met vele andere mooie prijzen. Parkeren kan op de speciale terreinen dicht bij de markt. Net als voorgaande jaren zullen de Nederlands Hervormde Kerk en de Christelijk Gereformeerde Kerk open zijn en kan men elkaar ontmoeten en genieten van mooie muziek.

Voor het laatste nieuws kunt u het beste kijken op www.noordeloos.nl.
Voor meer informatie:
Jan Willem van Mourik 06-20307716 (marktmeester)

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail