Doe mee met De Digitale DorpsKwizz op Koningsdag!!

20 april 2020

Volgende week is het Koningsdag! Normaal gesproken dé dag om met het hele dorp bij elkaar te komen en feest te vieren. Helaas kan dit nu niet. Toch willen we op een andere manier met elkaar in verbinding staan en er een gezellig moment van maken door De Digitale DorpsKwizz! Doe jij ook mee?

Maandag 27 april

13:00 – 14:00 uur – Testronde Kids
14:00 uur – Start Kidseditie (tot 15 jaar)

Maandag 27 april

19:00 – 20:00 uur Testronde
20:00 uur – Start Volwasseneditie (vanaf 15 jaar)

Hoe doe je mee?
Je mag individueel, per gezin of met een (digitaal) team meespelen. Aanmelden kan t/m 26 april door een mail te sturen naar ovnoordeloos@gmail.com. Geef daarbij je naam, nickname (de naam waaronder je wilt meespelen) en mobiel telefoonnummer door. Doe je mee als gezin of team, dan wijs je één iemand als teamcaptain aan. De teamcaptain meldt zich met bovenstaande gegevens aan via de mail. Je hoeft je dus niet allemaal apart aan te melden. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.

Hoe ziet de Kwizz eruit?
Op maandag 27 april voegen we de captains en individuele aanmeldingen toe aan een speciale Whatsappgroep. Op dat moment krijg je meer informatie over waar je de Kwizz kunt vinden en volgen er instructiefilmpjes met uitleg over hoe je mee kunt doen. We spelen De Digitale DorpsKwizz via Kahoot!, voor velen (zeker de kids) al bekend. Tussen 13:00 – 14:00 (kids) en 19:00 – 20:00 uur heb je de mogelijkheid om een testronde te spelen, zodat we zeker weten dat alles werkt!

 Speel met je team
Het wordt natuurlijk extra leuk als je met een team speelt. Een aantal digitale manieren om veilig met elkaar te communiceren op afstand:

Let op! Ga niet met z’n allen bij elkaar zitten om de Kwizz te spelen. Houd je aan de richtlijnen van het RIVM en de regering.

Tot slot: het is nu natuurlijk erg makkelijk om vals te spelen. Dat zou héél sneu zijn en de pret behoorlijk bederven. Daarom: speel eerlijk en zoek geen antwoorden op via het internet.

Heb je nog vragen, laat het ons weten via ovnoordeloos@gmail.com of 06-28840820 (Ike Korevaar – Slob).

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail