Dorpskamer Noordeloos

14 mei 2019

Beste inwoner van Noordeloos,

Wij nodigen u/je van harte uit om een bezoek te brengen aan de dorpskamer. In de Dorpskamer staat de koffie of thee altijd klaar, dus schroom niet en ga lekker aan één van de tafels of op de bank in de foyer van het Noorderhuis zitten.

Naast deze vaste openingstijden elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur organiseren wij ook regelmatig extra activiteiten, u vind deze in de agenda. Deelnemen hieraan is geheel vrijblijvend en de dorpskamer blijft tijdens de activiteiten open voor de mensen die hier niet aan willen deelnemen.
Voor de gemaakte kosten en de koffie/thee vragen wij een vrijwillige bijdrage. Voor de mensen die slecht ter been zijn en graag willen komen, is er vervoer mogelijk. Bel even met Klazien: 0618150641

In de bibliotheek van het Noorderhuis is nog ruimte beschikbaar voor boeken, tijdschriften, puzzels en spellen. Als u geschikt materiaal heeft wat er goed uitziet, kunt u dat meebrengen. Als de kasten eenmaal wat meer gevuld zijn, kunnen de boeken en tijdschriften uitgeleend worden voor thuis.

Agenda mei-juni woensdag 10.00- 12.00 uur

15/5 Inloop met spelletjes
Aria Bor met brei-club als gast

22/5 Inloop
Wout Slob met film

29/5 Inloop met spelletjes

5/6 Inloop

12/6 Inloop met spelletjes

19/6 Inloop
Quiz spreekwoorden

26/6 Inloop
Bakkie en Stappie: natuurwandeling van een uur

We hopen u/ je graag te ontvangen!

Rene Heijboer, beheerder Noorderhuis en Dorpsberaad Noordeloos

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail