Geen jaarmarkt, wel verloting!

29 juni 2021

7 augustus zou er jaarmarkt geweest zijn met als afsluiting de grote verloting. De jaarmarkt kan dit jaar helaas weer niet doorgaan, maar de grote verloting is er dit jaar wel. Met natuurlijk mooie prijzen, zoals u van ons en onze ondernemers gewend bent.

Activiteiten

De inkomsten van Ons Noordeloos komen van de verloting en van het verhuren van de kramen op de jaarmarkt. Van deze inkomsten kunnen wij van alles organiseren, zoals de Sinterklaasintocht, Kerstzangavond en diverse kinderactiviteiten. Dat kon het afgelopen jaar gelukkig allemaal doorgaan (in aangepaste vorm), maar inkomsten hebben we al anderhalf jaar niet. Daarom houden we dit jaar weer een verloting! Vanaf begin juli kunnen alle Noordelozers bezoek aan de deur verwachten van een van de bestuursleden van Ons Noordeloos met het verzoek loten te kopen. We hopen op een vlotte verkoop en doen een beroep op het hele dorp om ons te helpen en ondersteunen.

Lotenverkoop

Wilt u de loten liever bestellen? Stuur dan een mail naar info@noordeloos.nl met uw naam en adres, dan zorgen wij dat de loten bij u thuis worden bezorgd. We gaan 5000 loten verkopen voor € 0,50 per stuk. Een vol boekje kost € 25,-. U kunt ook digitaal betalen aan de deur. En dan de prijzen: de eerste prijs is € 200,-. De tweede prijs € 100,-. Vervolgens verloten we dinerbonnen en verschillende andere prijzen van lokale ondernemers. De trekking van de verloting is 7 augustus 2021 om 17.00 uur bij de Dorpspomp.

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail