Het Glazen Huis Noordeloos

3 december 2013

Hoe? Bijvoorbeeld door een plaatje aan te vragen bij onze eigen dorps-DJ’s in het Glazen Huis. Of door op een andere manier in actie te komen met je familie, vrienden, club, vereniging of in je eentje om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Meer informatie over de landelijke actie op www.rodekruis.nl/campagnes/3fm-serious-request-2013.
Het Glazen Huis Noordeloos wordt officieel geopend op donderdagavond 19 december om 18:30 uur. Dan zullen 3 dorpsgenoten worden opgesloten in het Glazen Huis Noordeloos om van daaruit 50 uur lang internetradio te gaan maken, te beluisteren via www.glazenhuisnoordeloos.nl.
Het hoogtepunt is de jaarlijkse kerstborrel voor de muziektent op zaterdag 21 december. Om 17.00 uur komt iedereen die op één of andere manier actie heeft gevoerd of anderszins wil bijdragen aan het goede doel naar het Glazen Huis Noordeloos. Onder het genot van een hapje en een drankje worden de al verzamelde opbrengsten ingeleverd en de laatste acties gevoerd. Om 20.30 uur worden onze plaatselijke helden feestelijk uit het Glazen Huis Noordeloos vrijgelaten door wethouder Elisabeth van Leeuwen-Klink. Vervolgens wordt de opbrengst bekend gemaakt en bieden we diezelfde zaterdagavond nog een cheque met onze totaalopbrengst aan bij het officiële Glazen Huis in Leeuwarden.
We gaan er een gezellig spektakel van maken. En met de inzet van zo veel mogelijk dorpsgenoten een fantastische opbrengst binnenhalen voor het Rode Kruis!
Hier staan de eerste foto’s.
Oranjevereniging Wilhelmina en Muziekvereniging Volharding

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail