Koningsdag wordt een groot feest met Radio Oranje

19 april 2021
Komende Koningsdag, 27 april, kan iedereen op zijn of haar plek meevieren met Radio Oranje. Dat is een hele dag Noordelose radio met DJ’s uit eigen dorp, met elk hun eigen programma. 0% ervaring, 100% Noordeloosheid, en alle gevolgen van dien.
Radio en video
Ouwerwetse radio is alleen luisteren, maar omdat het extra leuk is als je de bekende DJ’s ook bezig kunt zien, hangen er camera’s in de studio. Ook erbuiten trouwens, zodat je de gasten ook kunt zien.
Meeluisteren en meedoen
Om 10:00 trappen Jan Kros en ‘Vrouwtje Kip’ af met Goeiemorgen Noordeloos. Dan volgt om 11:00 het Oranje-uurtje inclusief de Aubade. En zo gaat de dag heel snel voort. In alle programma’s worden spelletjes gespeeld en luisteraars in de uitzending gehaald. Als je mee wilt doen klik je op de whatsapp- of belknop op de speciaal gebouwde website: https://www.oranjeverenigingnoordeloos.nl/radio . Het telefoonnummer wordt later ook nog op social media bekendgemaakt. We sluiten de dag knallend af met de Huiskamerfuif, van 17:00 tot 18:30.
Iedereen kan meeluisteren
Meeluisteren en meedoen kan met je computer of smartphone. Ga naar https://www.oranjeverenigingnoordeloos.nl/radio en het eerste wat je ziet is de live video, rechtstreeks uit de studio. Klik op play en je bent mee. Opa’s en oma’s kunnen vast wel op een handje hulp rekenen van (klein)kinderen toch?
Een dag om niet te missen
Veel gezelligheid, spellen, muziek en hele verrassende DJ-duo’s en programma’s dus tijdens Radio Oranje. Een dag die je niet wilt missen! Een snel overzicht van de dag vind je in de flyer hieronder, en het uitgebreide programma vind je op  https://www.oranjeverenigingnoordeloos.nl/radio
gallery

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail