Loop naar de Pomp 2012 uitstekend verlopen!

2 september 2012

 

 

De winst in de officiële wedstrijd ging bij de mannen naar Ronald Bassa uit Hei- en Boeicop en naar Anne Zijderveld uit Hendrik-Ido-Ambacht bij de vrouwen.  De  eerste  parkoersrecords  van vorig jaar sneuvelden naar verwachting allebei: voor de mannen staat het nu op 33:23 en voor  de vrouwen op 38:29.

 

Net iets langzamer waren de snelste Noordelozers van dit jaar: op de 10 kilometer Martijn van den Dool (alweer!) en Marjon Kubbe, op de 4 kilometer Bart Bikker en Annebeth Kubbe (jawel, familie van).
Voor alle uitslagen klik hier

 

Nog belangrijker dan de overwinning in het  klassement is de overwinning op jezelf. En daarvan zijn er heel veel geboekt getuige alle trotse gezichten na de finish; van de jongste deelnemer in de jeugdloop tot de oudste senior bij de recreanten.

 

Van de voorpret (en pasta di pappa!) tijdens de pastaparty op vrijdagavond tot en met de sterke verhalen na afloop: het was weer een evenement om met trots en plezier op terug te kijken. Onze dank gaat dan ook uit naar iedereen (en dat zijn er heel wat) die meegeholpen heeft om er een echt feest van te maken.

 

En we kijken reikhalzend uit naar  volgend jaar. Want zo snel mogelijk lopen is te gek, maar zo origineel mogelijk lopen is gekker! We zijn benieuwd of captain Gert met z’n Love Boat een trend heeft gezet. Tot zaterdag 7 september 2013!

 

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail