Noordeloos maakt zich op voor de 41ste jaarmarkt

15 juli 2015

Jaarmarkt_Panorama1 62-1laag
Het bestuur van de Verenigingsraad Noordeloos organiseert op zaterdag 1 augustus voor de 41ste keer de traditionele jaarmarkt in het mooie Noordeloos.
De markt staat net als voorgaande jaren weer helemaal vol met ruim 200 kramen en heeft voor een ieder wat te bieden. Voor de kleintjes is er een heus kinderplein met een springkussen, kinder-kop van Jut, suikerspinnen, popcorn, een ballonnenartiest en schminken.
Voor de wat groteren is er een heel afwisselende markt samengesteld met voor elk wat wils. Planten, petten, boeken, sjaals, telefoonartikelen, kachels, kleding, auto’s, zonnepanelen en een karikaturen tekenaar. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er. Ook voor de hongerige mens is er voldoende keus.
De markt duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur en om vijf uur zal de trekking van de grote verloting plaatsvinden. De hoofdprijs bestaat uit een waardecheque van maar liefst € 450,-, met vervolgprijzen van € 200,- en € 100,-. Daarnaast wordt de lijst aangevuld met vele andere mooie prijzen. Parkeren kan op de speciale terreinen dicht bij de markt.
Een vast onderdeel van de markt is het oude ambachtenplein.Er zal een mandenmaker, pottenbakker, sigarenmaker, stoelenmatter, klompenmaker en wolbewerker zijn. Dit alles op het plein voor de Herv. Kerk.
Tijdens de jaarmarkt zullen 2 kerken voor bezichtiging geopend zijn. Als vanouds is de Ned. Herv. Kerk open. Hier wordt de gehele dag door verschillende organisten muziek gemaakt en zijn er mensen aanwezig die vragen over de kerk en haar geschiedenis zullen beantwoorden.
Vanaf 12.30 uur is er de gebruikelijke zangdienst, die tot ongeveer 13.15 zal duren.
Ook de Chr. Ger. Kerk aan de Noordzijde is de gehele dag geopend.
Ook hier kan men genieten van muziek, koffie, thee en/of frisdrank en zal er gelegenheid zijn om gesprekken te voeren met ingewijden van deze kerk.
Let op! Er kan in Noordeloos alleen gepind worden tussen 9.00 en 17.00 uur bij Bakkerij Trappenburg.
Voor meer informatie:
Wilco Bikker 06-20307716 (marktmeester)

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail