Programma Koniginnedag en 4 en 5 mei

20 april 2010

      Programma Koninginnedag

                                                                     4 en 5 mei 2010

Aan alle inwoners van Noordeloos,

 

Hierbij willen wij iedereen van harte uitnodigen om deel te nemen aan de volgende activiteiten op Koninginnedag, 4 en 5 mei a.s.

 

Koninginnedag

Aubade voor het Dorpshuis

Om 10.00 uur zingen we met elkaar een aantal liederen en luisteren naar een paar korte toespraken. Zorg dat u/ jij er bent en zing fijn mee.

 

Kindershow

Om 10.30 uur is er op het plein naast het Dorpshuis een optreden van goochelaar Mister Vanish voor alle kinderen. Een leuke en spannende show, die je zeker niet mag missen!

 

Keep them Rolling

Op 30 april rijdt een grote colonne authentieke legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog door de Alblasserwaard. Legertrucks, jeeps, motors, te veel om op te noemen.

Om ca. 11.15 uur verwachten wij de colonne in Noordeloos bij het Dorpshuis waar ze een uurtje blijven staan zodat iedereen de gelegenheid heeft dit ‘rijdende museum’ van dichtbij te bekijken.

 

Kom naar Het Oranje Hapjesplein

’s Middags van 16.00 tot ca. 19.00 uur is iedereen welkom op Het Oranje Hapjesplein naast het Dorpshuis. Verenigingen en inwoners bieden de heerlijkste hapjes aan en op het plein zijn leuke acts zoals een biertest, schilwedstrijd en pannenkoekenvangen.  Een live muzikant zorgt voor een gezellige sfeer op het grote buitenterras.

U/ jij kunt nog meedoen: De hapjes mogen van te voren worden klaargemaakt of ter plekke bereid en moeten worden aangeboden voor € 1,- per portie. De opbrengst is geheel voor de eigen portemonnee. De culinaire hoogstandjes worden gejureerd door een landelijk bekende kok en voor de winnaar is er een waardebon van de Gieser Wildeman. Opgeven is mogelijk tot 24 april.

 

4 mei Herdenkingsbijeenkomst

Om 19.30 uur begint de bijeenkomst bij het monument op de begraafplaats.

Medewerking wordt verleend door  Fanfare Volharding.

Hendrik van Vuren houdt de 4 mei-voordracht  en Joris Oosterbeek zal een gedicht voorlezen.

Er wordt een krans gelegd bij het monument op de begraafplaats en iedereen heeft de gelegenheid om zelf ook bloemen achter te laten.

 

5 mei Vrijheidsconcert

Fanfare Volharding en Oranjevereniging Wilhelmina  organiseren samen een Vrijheidsconcert in de Ned. Hervormde Kerk. Om te vieren dat we in Nederland al 65 jaar in vrijheid leven.

Ontvangst vanaf 20.30 uur met koffie en oranje soes, aanvang concert 21.15 uur.

Entreekaarten zijn nog beperkt verkrijgbaar.

 

Kijk voor het laatste oranjenieuws op www.noordeloos.nl

 

Met vriendelijke groet, bestuur Oranjevereniging Wilhelmina

 

 

Secretariaat: Klazien de Groot – tel. 588245 –  klaziendegroot@planet.nl

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail