Workshop bereiden van propoliszalf en lipbalsem

9 oktober 2019

Vanuit de Dorpskamer in Noordeloos is er op woensdagavond 16 oktober een workshop propoliszalf en lippenbalsem bereiden. De aanvang is 19.30 uur.

 

Deze avond zal geheel in het teken staan van de geneeskrachtige werking van bijenproducten.

Allereerst zullen Henk Mezger en Nelie Slob, beiden imkers, een presentatie verzorgen over de geneeskrachtige werking van propolis.

Propolis, wat is dat toch? Bijen halen het van de boomknoppen, bewerken het en kitten er hun hele bijenkast mee dicht om bacteriën en virussen buiten de deur te houden.

Op deze avond hoort u er veel meer over en bemerkt u dat je van propolis, bijenwas en honing mooie verzorgende producten kunt maken.Daarna gaat u zelf aan de slag om voor uzelf een potje propoliszalf en verzorgende lippenbalsem te bereiden.
Nu de herfst en winter in aantocht is en we weer last krijgen van kloofjes en gesprongen lippen, staat u gesteld met twee mooie verzorgende producten.

Vindt u het leuk om mee te doen met de workshop? Dit kan door u aan te melden bij Klazien de Groot, telefoonnummer 06 18150641 of door het sturen van een mail naar dorpsberaad.noordeloos@gmail.com

Kosten voor deze workshop zijn 9,50 inclusief koffie. Graag opgeven voor 14 oktober

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail