Zesde Loop naar de Pomp in Noordeloos

20 augustus 2016


NOORDELOOS • De ontknoping nadert van het Univé Grote Rivieren Loopcircuit 2016. De populaire Loop naar de Pomp in Noordeloos is op zaterdag 3 september de zesde van de acht lopen die het circuit telt.
De lopers zijn verzekerd van publieke steun tijdens de tien kilometer door de Alblasserwaard, want de belangstelling voor het evenement is immer groot in de fraaie dorpskern van Noordeloos. Daar klinkt op 3 september om 14.00 uur het startschot voor de wedstrijd- en prestatieloop. Om 12.15 uur begint al een jeugdloop en om 13.00 uur een loop over 4 kilometer. Start en finish liggen bij de pomp in Noordeloos, aan de Botersloot.
Voorafgaand aan de loop op zaterdag, is er vrijdagavond de traditionele pasta-party in café het Zwarte Paard. Ook zal er dit jaar een stuntrun plaatsvinden rond het pleintje rond de pomp van Noordeloos.
Parcoursrecord
De Loop naar de Pomp is een Atletiekunie-wedstrijd in de categorieën Msen, M35, M45, M55, Vsen, V35 en 45.. Op parcoursrecords staan extra geldprijzen, naast de prijzen voor de beste drie atleten in alle categorieën én voor de snelste inwoners van Noordeloos.
Voorinschrijven is nog mogelijk via www.inschrijven.nl. Op de dag zelf is inschrijven mogelijk bij de start- en finishplaats aan de Botersloot 15.
Meer informatie: www.avtyphoon.nl/loopcircuit

Heeft u een nieuwsbericht of foto’s voor op de website? Stuur ons een mail